Четвер, 28.03.2024, 20:10
Вітаю Вас Гість | RSS

   Новомар'ївський ОНЗЗСО І-ІІІ ступенів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання


00:00
День Святого Валентина
14 лютого весь світ відзначає День Святого Валентина – день  усіх закоханих.
Ось і у нашій школі активно відзначалося це свято. Спочатку веселилися молодші школярі (1-4 клас), далі – старшокласники (6-11 класи).
Для молодших класів педагог-організатор Грегоряк Світлана Іванівна підготувала різноманітні конкурси та розваги. Вона розповіла як святкується День Святого Валентина у різних країнах, які традиції зберігаються і нині.
Після невеличкого вступу почалися веселощі. Першим конкурс мав назву «Приший ґудзика» для найактивніших дівчаток, однак учні так зацікавилися цим конкурсом, що і хлопчаки вирішили проявити себе. І справді показали на що здатні.
Наступним  конкурсом був конкурс «Валентин і Валентинка». Умовою цього конкурсу було  написати ім'я дівчинки, що подобається хлопчикам. Потім ці папірці в шапці  перемішуються і кожен витягнув ім'я дівчинки, яка і стала  Валентинкою і якій хлопчики присвятили свою пісню. Для них же був і наступний конкурс « Компліменти», де хлопчики  робили своїм «Валентинкам» комплімент і ступали крок вперед. Перемогла пара, хлопчик якої першим дійшов до своєї дівчинки. Таким чином, Валентином і Валентинкою стали найстарші учні молодшої школи – учні 4 класу Чигурян Дар'я та Сивак Григорій.
А у фіналі на учасників чекав сюрприз: замість кульки, яку вони повинні були передмухати один одному із зав’язаними очима – діти із усієї сили дмухали на розсипане на столі борошно.  Весело та цікаво!
Старшокласники затамувавши подих, чекали початку інтелектуально-розважального заходу «Хто зверху», присвяченому Дню Святого Валентина. Вони мали можливість проявити себе та свої можливості окремо чоловічим та дівочим колективом . Гра складалася із семи турів, які мали найрізноманітніші завдання. Що хлопці, що дівчата із задоволенням приймали участь, підтримували один одного та до кінця прагнули перемогти. Інтрига трималася до останнього конкурсу і  в результаті все ж таки перемогли найкмітливіші – збірна дівчат. Однак хлопці пообіцяли, що попереду ще 8 березня і вони вимагають матч реванш.
По закінченню свята танцювальний колектив дівчат 8 класу подарував усім присутнім запальний сучасний танець.
Всі учасники свята були нагороджені грамотами та сувенірними  валентинками.

 
Переглядів: 755 | Додав: ivanychK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
idth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Подписка:1
Код *:
Вхід
Пошук
Архів
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Погода

Новомар'ївський ОНЗЗСО І-ІІІ ступенів © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz