Середа, 24.04.2024, 11:25
Вітаю Вас Гість | RSS

   Новомар'ївський ОНЗЗСО І-ІІІ ступенів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання


15:57
З Днем вчителя!
5 жовтня нашій рідній і найкращій школі в світі виповнилося 35 років! Ця знаменна дата супроводжувалася ще одним святом золотавої осені — Днем учителя!  Події цього дня назавжди залишились у серцях наших учнів, вчителів, ветеранів педагогічної праці та гостей, які завітали на  концерт.

Ведучі цього прекрасного ювілейного вечора, Тамара Миколаївна Фесько та Вікторія Олексіївна Благорозумна, розпочали святкування доволі оригінально. Після танцю учнів 4-го класу, виконаного надзвичайно цікаво та творчо, пролунали і вірші - посвята вчителям. Чимало було присвячено пісень рідній альма-матер, яка вказала кожній дитині, випускнику власну дорогу в життя.

На яскравому святі були присутні вчителі-ветерани — Нікулін О. А. Благорозумна А. М., Благорозумний  І. А., Козоброд М. М., Казаріна Н. В., Ткаченко Н. І., Біла В. М., Мікулін В. Д., Мала Є.Ф., Кравець А. М., Козоброд В. В. Урочисте дійство відвідали й  шановані гості — депутат обласної ради, голова ССПП "Куйбишева” Казарін О. О., депутат обласної ради Травянко В. І., голова Новомар’ївської сільської ради Гридін О. В., голова Григоровської сільської ради Єфіменко В. І., голова батьківського комітету школи Порохнявий В. В., начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Беньковська Н. О.

Поважні гості бажали успіхів у навчанні, аби школа була радістю, давала гарні знання, а О. О. Казарін презентував ще й плазмовий телевізор.

А найбільше запам'яталися спомини про минулі події і роки, перший директор Нікулін О. А. згадав минувшину, як прийшли до приміщення ще не впорядкованого, скільки постало проблем, доводилося працювати і вдень, і прихоплювати вечірній час, вихідні, аби створити належні умови для навчання, виховання дітей.

Олексію Андрійовичу святкового ювілейного дня якраз виповнилося 75 років, його щиро вітали голова районної ради Т. М. Фесько, донька В. О. Благорозумна, всі присутні в залі, вручили квіти, подарунок. Яскраво промайнула естафета привітань, спогадів, вручення подяк, до всіх приєдналися у своїх словах ветерани праці Козоброд М. М., Кравець А. М., начальник відділу культури і туризму РДА Беньковська Н. О., яка попросила заспівати у подарунок для учасників свята прекрасну артистку Яну Московщук. В її "дусі” продовжили  вітати всіх присутніх гурт "Григорівська слобода”, і на завершення, разом з учнями школи, заспівав і сільський голова — Гридін О. В.

Не обійшлося без хвилюючих миттєвостей, на сцену виходили випускники різних років, а перших їх було 35. Ковтуненко І. Г., Благорозумний О. І., Вініченко С. В. Савчук Т. М. пригадали своїх перших та улюблених вчителів, хто з ким сидів за партою, як прогулювали уроки та багато іншого.

Привітав з днем народження школу й вчителів з професійним святом — директор школи Фесько М. М., який побажав учителям натхнення, міцного здоров’я і творчих злетів, а також хороших учнів.

Цікавим видався вечір до Дня працівника освіти, що переплітався із сюжетом 35-річчя школи. Скільки вітань, побажань і нехай вони втілюються у життя, аби світлим було навчання і подальші шляхи у незвідані, але щасливі дороги усіх випускників.














 













 













  














 




Переглядів: 1087 | Додав: ivanychK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
idth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Подписка:1
Код *:
Вхід
Пошук
Архів
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Погода

Новомар'ївський ОНЗЗСО І-ІІІ ступенів © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz