П`ятниця, 26.04.2024, 04:27
Вітаю Вас Гість | RSS

   Новомар'ївський ОНЗЗСО І-ІІІ ступенів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання


17:27
Свято знань
Перше вересня… Свято знань… Свято першого дзвоника… Для кожного учня цей день є особливим. Адже дехто стає на рік дорослішим, маленькі первачки з трепетом у душі радо поспішають на перше, у своєму житті, осіннє свято, а для одинадцятикласників—це свято назавжди залишиться в серці, тому що День знань вони святкують востаннє. У такий день кожного учня прийшли підтримати батьки, сестрички й братики, бабусі й дідусі, а також шановані гості.
Урочисту лінійку відкрив новопризначений директор школи — Ковтуненко І. Г., який з великим хвилюванням і теплом у душі, привітав усіх діток з початком навчального року, побажавши їм, успіхів у навчанні, високих злетів і міцного здоров’я.
Традиційно до нашої школи на свято Першого дзвоника завітали шановані гості: Казарін О. О. — обласний депутат, голова ССПП "Куйбишева”, який також привітав усіх зі святом і презентував ремонт шкільного спортзалу, який було зроблено за його допомоги. Фесько Т. М. — голова районної ради, кожного року з радістю в очах вітає усіх школярів зі святом у стінах рідної, для неї, школи. Також Тамара Миколаївна оголосила всім присутнім на святі, що 2013 рік -  оголошено Роком дитячої творчості з ініціативи В. Ф. Януковича. Підтримав у привітаннях учнів і заступник УПСЗН Силенко А. С.. Продовжив поздоровлення сільський голова О. В. Гридін, який традиційно подарував школі посуд. Завершила привітання голова профспілкового комітету Степанюк І. В., яка від імені спілки "Куйбишева”, вручила всім первачкам укомплектований набір школяра.
Продовжили святкову лінійку першачки та одинадцятикласники, які продекламували віршики про школу, навчання та вчителів. Також їх привітали батьки та вчителі. Найяскравішим моментом урочистої лінійки був спортивний танець, який виконували дівчата 8,9 класів.
Завершення лінійки оголосив лункий дзвоник, який знаменував початок нового навчального року.

Моментами:
    



Переглядів: 835 | Додав: ivanychK | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
idth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Подписка:1
Код *:
Вхід
Пошук
Архів
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Погода

Новомар'ївський ОНЗЗСО І-ІІІ ступенів © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz