Понеділок, 13.05.2024, 00:05
Вітаю Вас Гість | RSS

   Новомар'ївський ОНЗЗСО І-ІІІ ступенів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання


21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи, у який вшановують громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, що виступили на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини та громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору під час подій Помаранчевої революції 2014 року та Революції Гідності 2013-2014 років. Ці доленосні події згуртували весь український народ навколо високої мети – відстоювання незалежності України, її стабільного розвитку в європейському співтоваристві, досягнення гідного рівня життя.

22 листопада в нашому закладі відбулися заходи щодо вшанування Героїв Майдану: перегляд документального фільму « Революція гідності. Майдан», педагогами-організаторами був проведений виховний захід «Збережемо гідність і свободу українського народу», також класними керівниками були проведені виховні години «Наш дух не зламати, свободу не вбити».

Під час цих заходів учні познайомилися з історією виникнення свята, адже кожен з нас повинен відчувати особисту відповідальність за долю держави, бути завжди готовим служити Батьківщині та ставати на захист державних інтересів країни.

Переглядів: 136 | Додав: innasobovenko | Дата: 23.11.2021 | Коментарі (0)

Толерантність – це вміння людини ставитись без агресії до думок інших людей, до їх способу життя, віросповідання, звичаїв, традицій, ідей і почуттів. Виявлення толерантності залежить від виховання людини, її оточення чи навіть від країни.

Міжнародний День Толерантності відзначається 16 листопада в усіх країнах світу. У Новомар’ївському ОНЗЗСО І-ІІІ ступенів також відбувся захід до дня Толерантності під гаслом: «Ми різні, але всі потрібні!». Основною метою якого було формування в учнів навичок ефективного спілкування, розвиток емпатії, загальнолюдських моральних цінностей, поваги до інших та їхніх думок ,розуміння проблем оточуючих людей.

Під керівництвом педагогів – організаторів та соціального психолога цього року учні навчального закладу взяли участь у флешмобі під назвою «Світ починається з мене». Була проведена інформаційна хвилинка для учнів 1-4-х класів а також підготовлені стенди до даного заходу. Учні на квіточках, виготовленими власноруч, писали якості толерантної людини, які допомагають їм спілкуватися з іншими. Згодом дані листочки прикріплювали на «Корзину Толерантності» . Для учнів 10 класу була проведена година інформування "Толерантність врятує світ" де учні назвали риси толерантної людини, написали з яким словами асоціаціюється це поняття. Був проведений тест "Наскільки Ви толерантні?' Вирішували конфліктні ситуації з позиції толерантної особи.

Проведення тижня толерантності дозволило учням та вчителям відчути себе єдиним цілим.

Переглядів: 130 | Додав: innasobovenko | Дата: 23.11.2021 | Коментарі (0)

Вхід
Пошук
Архів
Календар
«  Листопад 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Новомар'ївський ОНЗЗСО І-ІІІ ступенів © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz