Вівторок, 07.05.2024, 06:04
Вітаю Вас Гість | RSS

   Новомар'ївський ОНЗЗСО І-ІІІ ступенів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання


15:37
Навчаємося дистанційно!!! Поради психологічної служби!

✍️Матеріал, який потрібно опрацювати розбивайте на частини.

✍️Заходьте на платформу та відкривайте папки по днях за розкладом.

✍️Щодня робіть спочатку ті предмети, що є для вас складнішими. Потім приступайте до легшого.

✍️Не намагайтеся виконати всі завдання за годину чи півтори, для того, щоб бути потім вільними.

✍️Завдання виконуйте по 25-30 хв, потім робіть перерву 10-15 хв.

✍️Дотримуйтесь режиму дня, пам’ятаючи про основні прийомі їжі та перекуси. Для кращої роботи мозку вживайте сухофрукти, фрукти, овочі, горішки. Пийте більше води, за потреби зволожуйте очі, адже ви працюєте більше за ноутбуком чи планшетом.

✍️Якщо виникають питання по завданню, то запишіть його окремо, при нагоді напишіть вчителю про це, запитайте поради.

За потреби попросіть допомоги у батьків.

ШАНОВНІ БАТЬКИ!!!

Сьогодні як ніколи вам випала нагода бути більше зі своїми дітьми, більше спілкуватись, дивитись в очі, допомогти при потребі з уроками і не залежно від того, в якому класі навчається син чи донька. Їм однаково потрібна ваша турбота та піклування.

Навіть якщо ви працюєте дистанційно, але перебуваєте вдома:

Знайдіть можливість поцікавитись, чим зайнята ваша дитина, які завдання їй надіслали сьогодні і що їй потрібно виконати, аби завтра вона могла приступити до нових завдань.

Потурбуйтесь, щоб у дитини було тихе місце без сторонніх звуків для виконання домашніх завдань, які, можливо, виконувати буде складніше, адже спочатку потрібно опрацювати нову тему уроку самостійно.

Проконтролюйте час, скільки дитина займається, чи не відволікається на телефон та інші сторонні речі. Чи робить перерви для відпочинку.

Знайдіть можливість пообідати усі разом родиною, обговорити теми, які не стосуються навчання та ситуації в країні. Можливо, підберіть фільм для спільного перегляду увечері.

Допоможіть при потребі із виконанням домашніх завдань, якщо дитина просить про це ( або поцікавтесь чи все їй вдається виконати самостійно чи таки потрібна ваша допомога).

Долучайте дитину до домашніх справ, об була можливість переключати види діяльності та можливість спільно провести час, допомагаючи мамі чи татові.

Перегляньте увечері фільм, обговоріть його.

Обов’язково на сімейних вечорах обговорюйте ситуацію в країні, поцікавтесь, як дитина себе почуває психологічно, що її турбує. Надзвичайно важливо говорити з дітьми, проговорювати їхні страхи, ваші страхи, спільні переживання. Заспокоювати одне одного.

Частіше говоріть своїм дітям про любов до них, обіймайте, але і пам’ятайте про особисту гігієну!!!!

БУДЬТЕ ЗДОРОВІ ТА БЕРЕЖІТЬ СЕБЕ!!!

Як зробити дистанційне навчання ефективним!!!!

Возможно, это изображение (один или несколько человек и текст «10 порад для ефективного онлайн-навчання дитини 1. виставити проритети и обрати онлаин- програму чи курс; 2. скласти розклад занять; 3. дотримуватися режиму дня; 4. организувати робочий простр; 5. усунути фактори, що можуть выдволкати дитину: 6. робити регулярн перерви; 7. чергувати онлаин-навчання 3 ншими видами навчальной дяльност; 8. мотивувати дитину до успіху; 9. сплкуватися 3 педегогами, батьками, одно класниками y месенджерах; 10. залучатися до процесу навчання;»)Нет описания фото.

 

Переглядів: 147 | Додав: innasobovenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
idth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Подписка:1
Код *:
Вхід
Пошук
Архів
Календар
«  Листопад 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Погода

Новомар'ївський ОНЗЗСО І-ІІІ ступенів © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz